Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται κάτω από συνθήκες ελεγχόμενης ψύξης, στους 7 με 10 βαθμούς Κελσίου πράγμα σημαντικό όσο και απαραίτητο για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της ποιότητας των προϊόντων ενώ η μέθοδος βαθειάς κατάψυξης στους -40 βαθμούς Κελσίου διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά τους.
- Χοιρινό
- Μοσχάρι
- Κοτόπουλο
- Αμνοερίφια
- Θαλασσινά Κ/Ψ
- Λαχανικά Κ/Ψ
Παρασκευάσματα Κρέατος
- Χοιρινό Σουβλάκι Δερμιτζάκης
- Χοιρινό Σουβλάκι από 60γρ. έως 100γρ.
- Χοιρινός Γύρος από 5 κιλά έως 80 κιλά
- Χοιρινό Σνίτσελ Παναρισμένο
- Χοιρινό Ρολό
- Χοιρινή Πανσέτα Μουστάρδα Μέλι
- Χοιρινή Μπριζόλα Θυμάρι Ρίγανη
- Μπιφτέκι Μοσχάρι
- Μπιφτέκι Κοτόπουλο
- Κοτόγυρος από 5 κιλά έως 60 κιλά
- Κοτοσουβλάκι Δερμιτζάκης
- Κοτοσουβλάκι από 60γρ. έως 100γρ.
- Κοτομπουκιές από Φιλέτο Κοτόπουλο
- Κοτόπουλο Σνίτσελ από Φιλέτο
- Κοτόπουλο Μπουτάκι Δερμιτζάκης
- Κοτόπουλο Φτερούγες Δερμιτζάκης
- Κοτόπουλο Ρολό Δερμιτζάκης
- Κυπριακή Σεφταλιά
- Κεμπάπ Δερμιτζάκης
- Κοκορέτσι Δερμιτζάκης
- Γαρδούμια
- Οματιές